Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

Sikeres integrált ISO 9001-ISO14001-es audit

2016. január 12.
Sikeres integrált ISO 9001-ISO14001-es audit

Új tevékenységünk, az alumínium-eloxálás 2015. áprilisi indulását követő első évén vagyunk túl, ami minden tekintetben sikeresnek mondható. Vevői elégedettség-mérésünk eredménye azt mutatta meg, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek a szolgáltatásunkkal. Az év végén sikeres ISO auditot tettünk immár az új tevékenység területén is, így most már papírunk is van róla! :)

Köszönjük az eddigi bizalmat!bővebben

Áldott Ünnepeket!

2015. december 14.
Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy 2015-ben is hozzánk fordult gyártási és felületkezelési igényeivel, jövőre is szívesen állunk rendelkezésére!
bővebben

Győri Ipartörténeti Alapítvány kuratóriumi ülés

2015. december 10.

A Győri Ipartörténeti Alapítvány soron következő kuratóriumi ülésének a Török Gépipari Kft. múzeuma adott helyet, id. Török József meghívására.

Az ülésen Miklósy Lajos, a kuratórium elnöke bemutatta az új kuratóriumi tagokat: Honvári János helytörténész, egyetemi oktató és Mennyeiné Várszegi Judit, a Megyei Könyvtár helytörténeti gyűjteményének vezetője, akik elfogadásra kerültek.
bővebben

SZEngine - Formula Student Team | Engine Development

2015. december 09.
SZEngine - 4. generációs motor bemutató

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy támogatott motorépítő csapatunk, a SZEngine bemutatta a negyedik generációs motorját, mely nagy sikert ért el a jelen lévő neves vendégsereg körében.
Az alábbi videón az EVO3-as motorjuk, és az idei év első felének számukra legemlékezetesebb pillanatai láthatók.

bővebben

Magyarország az Európai Űrügynökség teljes jogú tagja lett!

2015. december 09.

Magyarország az Európai Űrügynökség teljes jogú tagja lett!

Hazánk az idei évben csatlakozott sok éves előkészület után a 22 tagállamot számláló Európai Űrügynökséghez, mely konkrét csúcstechnológiai programok végrehajtására jött létre.

Olyan projekteken dolgozik, mint a Rosetta küldetés, amelynek célja keringő és leszálló egység építése és kutatások végzése a Csurjamov-Geraszimenkó üstökös felszínén.
bővebben

GYMSKIK - Junior Klub

2015. december 08.

GYMSKIK - Junior Klub

Fiatal vagy?
Induló vállalkozásod van, vagy még csak szeretnél vállalkozni?

A kamara segít ebben (is)!

Megalakult a „Junior klub”, a Kézműipari Tagozat szervezésében!
A névvel ellentétben, ne egy 18-20 évesek klubját képzelj el, hanem egy olyan csapatot, amit a 30-as, 40-es éveikben járó, már sikeresnek mondható vállalkozások vezetői alapítottak, akik a szépség ipar, gépipar, autó ipar, vendéglátás stb. területén tevékenykednek.


bővebben

Presztízs-díjas: Török Gépipari Kft.

2015. november 20.
Kisalföldi Presztízs Díj 2015 Bemutatkozó kisfilmünk - Az év kisvállalkozása kategória (Készítette: Oxigen Media)Presztízs-díj jelölt: Török József

2015. november 20.
Kisalföldi Presztízs Díj 2015 Bemutatkozó kisfilmünk - Az év üzletembere kategória (Készítette: Oxigen Media)
25 éves az MNR Kft.

2015. november 20.

A 25 éves MNR Kft. új, 1300 m2-es üzemcsarnokot avatott a Győri Ipari Park-i telephelyükön. A beruházást a családi vállalkozás saját forrásból valósította meg, melyhez ezúton is gratulálunk!

bővebben

Kisalföldi Presztízs Díj 2015 - Az év kisvállalkozása a Török Gépipari Kft.

2015. november 20.
Kisalföldi Presztízs Díj Kisalföldi Presztízs Díj 2015

Az év kisvállalkozása kategóriában a díjat a Török Gépipari Kft. érdemelte ki, amelyet Török József és ifjabb Török József ügyvezető igazgatók, apa és fia vezetnek.

bővebben
bővebben