Hírek - Török Gépipari Kft. - 3D, alkatrész, alkatrészgyártás, autoipar, berendezés, beszállító, bonyolult, CAD, CAM, CNC, egyedi, ellenőrző, esztergálás, fémipar, fémforgácsolás, fémmegmunkálás, fogazás, forgácsolás, fúrás, gép, gépelem, gépkereskedelem, gépkereskedés, gépgyártás, gépipar, gyártás, gyártmány, gyártósor, használtgép, hegesztés, improduktív, jármű, járműgyártás, járműipar, készülék, készülékgyártás, kooperáció, köszörülés, marás, megmunkálás, mérés, mérőlabor, minőség, minőségbiztosítás, munkaruházat, műanyag, összeállítás, precíz, precízió, sorozat, sorozatgyártás, szerelde, szerszám, szerszámgép, szerszámgépgyártás, szerszámgyártás, textilipar, technológia, tervezés

Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

25 éves az MNR Kft.

2015. november 20.

A 25 éves MNR Kft. új, 1300 m2-es üzemcsarnokot avatott a Győri Ipari Park-i telephelyükön. A beruházást a családi vállalkozás saját forrásból valósította meg, melyhez ezúton is gratulálunk!

bővebben

Kisalföldi Presztízs Díj 2015 - Az év kisvállalkozása a Török Gépipari Kft.

2015. november 20.
Kisalföldi Presztízs Díj Kisalföldi Presztízs Díj 2015

Az év kisvállalkozása kategóriában a díjat a Török Gépipari Kft. érdemelte ki, amelyet Török József és ifjabb Török József ügyvezető igazgatók, apa és fia vezetnek.

bővebben
bővebben

Török Gépipari Kft. - Kamara által ajánlott vállalkozás 2015-ben!

2015. november 19.
Kamara által ajánlott vállalkozás
Török Gépipari Kft. - Kamara által ajánlott vállalkozás

52 vállalkozás nyerte el idén a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyét, mely garancia arra, hogy a védjegy használója üzleti korrektség és etika tekintetében a kiválóak közé sorolandó.
bővebben

Nyugat Magyar MTB kupa sorozat 2015

2015. november 14.

Nyugat Magyar MTB kupa sorozat 2015

Ünnepélyes keretek között, 2015. 11. 14-én eredményt hirdetett Veszprémben a Nyugat Maraton Kupa, a három fordulóból álló mountain bike verseny-sorozat szervezője, az X-Trame Extrém Bringa Sport Club.

Támogatott mountain bike csapatunk, a Tatanka Racing Team ismét tarolt!
A csapatversenyt 90 pont előnnyel a Meditech SC előtt első helyen zárták, így megismételték a tavalyi sikerüket!
bővebben

Esküvőre voltunk hivatalosak!

2015. november 07.
EsküvöAngelika és Dániel esküvőjére voltunk hivatalosak októberben, a tiroli Ellmauba.

A magyar férj és az osztrák ara, egy igazán kedves pár élete egyik legszebb napjába nyerhettünk betekintést. 

Sokáig gondolkoztunk, mit is vihetnénk Nekik ajándékba.
A hölgy családja egy apartmanházat működtet az impozáns hegyek lábánál, végül ez adta az ötletet! Egy egészen egyedi, saját készítésű 500x1000mm-es névtáblát terveztünk és készítettünk el, amit CAM marással, majd eloxálással tettünk egészen egyedivé.
bővebben

Unoka született

2015. október 30.
ErviinMegszületett munkatársunk, Ervin 5. unokája!

Gratulálunk Neki és Családjának, és sok boldogságot, a picinek pedig jó egészséget kívánunk!

Formula Student Hungary 2015

2015. augusztus 26.

2015. augusztus 20-23. között immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a felsőoktatásban tanuló hallgatókból álló csapatok magyarországi versenye, melynek köszönhetően az elméleti tudás a gyakorlatban is kamatoztatható. Ráadásul, a Formula Student Hungary kapcsolatot teremt a jövő szakemberei és a magyar autóipari vállalatok között.
bővebben

Mesterképzés és vizsgáztatás

2015. augusztus 31.

A Török Gépipari Kft. is képviselte magát a GYMSMKIK által szervezett mesterképzésen, id. Török József, a Kft. ügyvezető igazgatója a mestervizsga bizottságban foglalt helyet.

A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és egzisztenciális életpálya modell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását.

Fotók: Professio Klaszter

bővebben

Formula Student Hungary 2015

2015. augusztus 31.

A Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter is beszámolt a győri Formula Student Hungary 2015 rendezvényről.

2015. augusztus 21-én délelőtt kezdődött a kamarák és a szakoktatás kapcsolatát bemutató előadássorozat, melynek előadói a magyar középfokú oktatásban bekövetkező szükségszerű változásokat ismertették, továbbá az ipar szereplői is megszólaltak.

bővebben

Így hódították meg a horvát tengert egyetlen nap alatt a megyei bringások!

2015. augusztus 28.
A pázmandfalui Tatanka Racing Team kerékpárosai egyetlen nap alatt letekertek az Adriai-tengerre.
Először a szlovén tengerpartra, Koperbe, másodjára a horvát Krk-szigetre, harmadszorra az isztriai Vrsar városáig, negyedszerre pedig az olaszországi Velencébe vezetett az útjuk.
Most ismét Krk-szigetét vették célba, de kis csavarral a 2010-es tekeréshez képest.
Két győri bringás élménybeszámolójából kiderül, mi okozta a legnagyobb kihívást, hogyan történt az egyetlen balesetveszélyes helyzet, s kik voltak a csapat hősei.

A Török Gépipari Kft. mint szponzor segíti a csapatot immár évek óta.

Bővebben


Tatanka Racing Team