Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

Téli leállás értesítő

2016. december 09.

TÉLI LEÁLLÁS ÉRTESÍTŐ

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy 2016-ban is hozzánk fordult gyártási és felületkezelési igényeivel, jövőre is szívesen állunk rendelkezésére!

Ezúton tájékoztatjuk év végi munkarendünkről:
bővebben

Kamara által ajánlott vállalkozás 2017-ben is

2016. december 05.

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy vállalkozásunk, a Török Gépipari Kft. ismét elnyerte a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy használati jogát a következő 1 évre.

A nyertesek olyan megbízható, ajánlható vállalkozások, akik a szakmai értékelő bizottság döntése alapján jogosulttá válnak a tanúsító védjegy használatára.

bővebben

Kamarai választás 2016-2020-ra | GYMSKIK

2016. december 05.
ElnökségGyőr, 2016. október 6.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. október 5-én a kamara győri székházában tartotta tisztújító küldöttgyűlését. A megyei gazdasági önkormányzat küldöttei megválasztották az elnökséget, a bizottságokat és az országos küldötteket.

Cégünk, a Török Gépipari Kft. közvetlenül is érintett az új szervezetben.
Ügyvezetőnket, Török József Bálintot az etikai bizottság elnökének választották meg.
bővebben

Felújították a Jedlik tanműhelyét!

2016. december 06.
A felújított Jedlik tanműhelyFelújították a Jedlik tanműhelyét

Az új berendezéseket nem rakhatták be tanműhelyükbe, a több mint száz éves, olajos, összetöredezett beton padlóra, a közelmúltban viszont műgyanta borítást kaphatott.


bővebben

Török József: tökéletességre törekszünk az eloxálásban is - autopro.hu

2016. október 11.

TJBA győrújbaráti Török Gépipari Kft. legújabb zászlóshajója az eloxáló üzem, ahol modern, automata berendezésekkel dolgoznak. Mivel ez a sor teljesen automatizált, így elkerülik az emberi tényezők okozta hibalehetőségeket – mondta el az ügyvezető.

– Lassan negyvenéves a tavaly kisvállalkozás kategóriában Kisalföldi Presztízs díjat nyert cég. Az édesapa, Török József 1978ban váltotta ki vállalkozói igazolványát, és kezdte meg működését az egyszemélyes vállalkozás. Hogyan jutott el a textilipartól az autó- és elektronikaiparig a cég?
Steelgarden&Home - kertAcél

2016. szeptember 08.
Steelgarden&HomeSteelgarden&Home - kertAcél

Legújabb tevékenységi körünkkel belépünk a design világába: a SteelGarden&Home név alatt gyártott és forgalmazott acél, Cor-Ten és szálcsiszolt acél, illetve alumínium alapanyagokból gyártott termékeink egyedi színt visznek a kertekbe és otthonokba.

A saját tervezésű vagy egyéni igények alapján, rendelésre készített dekorációs és használati tárgyak különleges díszei lehetnek az Ön otthonának is!

Szeptember végéig nyitási akcióval kedvezünk a hozzánk látogatóknak!


2015 - Nyári leállás

2016. július 06.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket üzemünk részlegeinek tervezett nyári leállási időszakairól:
bővebben

Sikeres integrált ISO 9001-ISO14001-es audit

2016. január 12.
Sikeres integrált ISO 9001-ISO14001-es audit

Új tevékenységünk, az alumínium-eloxálás 2015. áprilisi indulását követő első évén vagyunk túl, ami minden tekintetben sikeresnek mondható. Vevői elégedettség-mérésünk eredménye azt mutatta meg, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek a szolgáltatásunkkal. Az év végén sikeres ISO auditot tettünk immár az új tevékenység területén is, így most már papírunk is van róla! :)

Köszönjük az eddigi bizalmat!bővebben

Áldott Ünnepeket!

2015. december 14.
Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy 2015-ben is hozzánk fordult gyártási és felületkezelési igényeivel, jövőre is szívesen állunk rendelkezésére!
bővebben

Győri Ipartörténeti Alapítvány kuratóriumi ülés

2015. december 10.

A Győri Ipartörténeti Alapítvány soron következő kuratóriumi ülésének a Török Gépipari Kft. múzeuma adott helyet, id. Török József meghívására.

Az ülésen Miklósy Lajos, a kuratórium elnöke bemutatta az új kuratóriumi tagokat: Honvári János helytörténész, egyetemi oktató és Mennyeiné Várszegi Judit, a Megyei Könyvtár helytörténeti gyűjteményének vezetője, akik elfogadásra kerültek.
bővebben