Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

Abu Dhabi - szakmák olimpiája 2017 – eredményes magyar versenyzés *****

2017. október 24.


Abu Dhabi - szakmák olimpiája 2017 – eredményes magyar versenyzés *****

A 44. WorldSkills magyar eredményei: Varga Ákos bronzérmet szerzett informatikai rendszerüzemeltető szakmában, valamint további 9 versenyszámban kiválósági érmet szereztek átlag feletti teljesítményükkel versenyzőink. A nemzet legjobbja címet Cseke Szabolcs festő versenyző érdemelte ki, a legtöbb megszerzett ponttal (733).

Magyarország így az 57 résztvevő ország közül az összes érempont alapján a 22., a top 25%- ban teljesítő versenyzők száma alapján pedig a 18. helyen végzett.


bővebben
bővebben

A Vehicle Experts Kft nyílt napján jártunk

2017. október 19.

A Vehicle Experts meghívására részt vettünk a cég nyílt napján, ahol megtekinthettük az általuk nagyszerűen felújított veterán autókat. A kiállított Porsche modelleken láthattuk a Török Gépipari Kft eloxáló üzemében felületkezelt alufelniket is.
bővebben

Digitálisan Felkészült Vállalkozás

2017. augusztus 02.

Cégünk sikeresen indult a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! projektben, így a "Digitálisan Felkészült Vállalkozás" cím birtokosai lettünk!

bővebben

Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter - Akkreditált Klaszter cím

2017. augusztus 02.

A Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter - melynek a Török Gépipari Kft. is tagja - elnyerte az Akkreditált Klaszter címet, melyhez ezúton is gratulálunk!bővebben

Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaság céglátogatás

2017. július 31.

Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaság céglátogatás

Immár több mint 16 éves a testvér települési kapcsolata a két községnek, hiszen 2000 júliusában Thorigné-Fouillard és Győrújbarát polgármesterei aláírták a testvér települési szerződést.

A cél kezdetben az egymás kultúrájának bemutatása volt, amely mára már a családok, települések, nemzetek közötti igaz barátságok kialakulását is eredményezte.

Idén a francia barátok látogattak el hozzánk, 2017.07.29-től 08.05-ig fognak eltölteni nálunk egy tartalmas hetet. A programok keretein belül a mai napon látogatást tettek az üzemünkben, ahol bemutattuk mind az alkatrészgyártási, mind a felületkezelési tevékenységeinket.

Köszönjük a látogatást!bővebben

ÁLLÁSAJÁNLAT - CNC ESZTERGA PROGRAMOZÓ

2017. július 27.

ÁLLÁSAJÁNLAT - CNC ESZTERGA PROGRAMOZÓ

A Török Gépipari Kft. közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik a magas hozzáadott értékű, egyedi, kis és közepes sorozatú forgácsolt alkatrészek gyártása területén. Minőségközpontú szemlélettel, ISO 9001-es minőség és ISO14001-es környezetirányítási rendszerrel, korszerű gépparkkal, valamint olyan új technológiák alkalmazásával, mint az 5 tengelyes CNC marás, CAD/CAM programozás, CNC huzal-szikraforgácsolás, hajtott szerszámos CNC esztergályozás, 3D-s CNC mérés, stb. tevékenykedünk.

Cégünk CNC eszterga programozó munkatársat keres kiemelt bérezéssel!

Bővebben

ELOXÁLÓ üzem nyári leállás értesítő - 2017.08.14 - 08.25

2017. július 27.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünk ELOXÁLÓ üzeme 2017. augusztus 14-től augusztus 25-ig nyári leállást tart.
Első munkakezdési nap: augusztus 28 hétfő.
FORGÁCSOLÓ üzemünk ezen időszak alatt is zavartalanul működik!

Üdvözlettel:
Török Gépipari Kft.

bővebben

Céges unoka érkezett!

2017. július 27.

2017.07.06-án 3.70kg-al és 54cm-el megszületett kollégánk, Nagy Ervin legifjabb kisunokája, Dominik. A babának és anyukájának jó egészséget, a papának pedig jó unokázást kívánunk!
bővebben

Gyakornoki program 2017 - TÖRÖK GÉPIPARI KFT.

2017. május 19.

Felhívás GYAKORNOKI PROGRAMBAN való részvételre

Végeztél a tanulmányaiddal és szeretnéd kamatoztatni a megszerzett tudásodat gyártástechnológia, CAD/CAM/CNC területén? Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár az egész karrieredet megalapozhatja. Szakmai fejlődés, képzések, izgalmas feladatok.

Ezek várnak rád, ha a Török Gépipari Kft. gyakornoki programját választod.


bővebben

Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulóinak látogatása

2017. április 28.


Cégünknél lassan tradíció, hogy pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákcsoport érkezik hozzánk üzemlátogatásra.
Idén hetedik osztályosokat láttuk vendégül, a győri Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói közül. A forgácsolás folyamatának bemutatása mellett az eloxáló üzemet is be tudtuk mutatni, amely nagy érdeklődést keltett a gyerekekben. Az üzem vezetője az eloxálás elméleti hátterének ismertetése után bemutatta a gyártósort, a gyártási folyamatot is.
bővebben