Welcome to Török Engineering Ltd
webpage!

News

2017. augusztus 02.
Cégünk sikeresen indult a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! projektben, így a "Digitálisan Felkészült Vállalkozás" cím birtokosai lettünk!

bővebben

2017. augusztus 02.
A Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter - melynek a Török Gépipari Kft. is tagja - elnyerte az Akkreditált Klaszter címet, melyhez ezúton is gratulálunk!

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2017. július 31.
Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaság céglátogatás

Immár több mint 16 éves a testvér települési kapcsolata a két községnek, hiszen 2000 júliusában Thorigné-Fouillard és
Győrújbarát polgármesterei aláírták a testvér települési szerződést.
A cél kezdetben az egymás kultúrájának bemutatása volt, amely mára már a családok, települések, nemzetek közötti igaz barátságok kialakulását is eredményezte.

Idén a francia barátok látogattak el hozzánk, 2017.07.29-től 08.05-ig fognak eltölteni nálunk egy tartalmas hetet. A programok keretein belül a mai napon látogatást tettek az üzemünkben, ahol bemutattuk mind az alkatrészgyártási, mind a felületkezelési tevékenységeinket.

Köszönjük a látogatást!

bővebben

Timeline Photos

2017. július 27.
ÁLLÁSAJÁNLAT - CNC ESZTERGA PROGRAMOZÓ

A Török Gépipari Kft. közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik a magas hozzáadott értékű, egyedi, kis és közepes sorozatú forgácsolt alkatrészek gyártása területén. Minőségközpontú szemlélettel, ISO 9001-es minőség és ISO14001-es környezetirányítási rendszerrel, korszerű gépparkkal, valamint olyan új technológiák alkalmazásával, mint az 5 tengelyes CNC marás, CAD/CAM programozás, CNC huzal-szikraforgácsolás, hajtott szerszámos CNC esztergályozás, 3D-s CNC mérés, stb. tevékenykedünk.

Cégünk CNC eszterga programozó munkatársat keres kiemelt bérezéssel!

Bővebben:
http://www.cooperation.hu/Allasajanlatok/

bővebben

Timeline Photos

2017. július 27.
Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünk ELOXÁLÓ üzeme 2017. augusztus 14-től augusztus 25-ig nyári leállást tart.

Első munkakezdési nap: augusztus 28 hétfő.

FORGÁCSOLÓ üzemünk ezen időszak alatt is zavartalanul működik!

Üdvözlettel:
Török Gépipari Kft.

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2017. július 27.
2017.07.06-án 3.70kg-al és 54cm-el megszületett kollégánk, Nagy Ervin legifjabb kisunokája, Dominik. A babának és anyukájának jó egészséget, a papának pedig jó unokázást kívánunk!

bővebben

Gyakornoki program 2017 - TÖRÖK GÉPIPARI KFT.

2017. május 19.
https://goo.gl/forms/zqqmGyb8apRkEAjc2

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2017. április 28.
Cégünknél lassan tradíció, hogy pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákcsoport érkezik hozzánk üzemlátogatásra.
Idén hetedik osztályosokat láttuk vendégül, a győri Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói közül.
A forgácsolás folyamatának bemutatása mellett az eloxáló üzemet is be tudtuk mutatni, amely nagy érdeklődést keltett a gyerekekben. Az üzem vezetője az eloxálás elméleti hátterének ismertetése után bemutatta a gyártósort, a gyártási folyamatot is.
Szintén hagyomány nálunk, hogy az üzemlátogatás végén egy játékos kvízt is rendezünk a gyerekeknek. Egy kérdéssort állítottunk össze, és akik figyelnek a nap folyamán és helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre (pl. mi a különbség az esztergályozás és a marás között, esetleg ki tud felsorolni legalább két kézi mérőeszközt?), azok a közelgő Húsvétra való tekintettel egy kedves kis eloxált alumínium nyuszi figurát kaptak ajándékba.
Mindenki aktívan közreműködött, így valamennyi látogató egy ilyen kedves kis figurával gazdagabban térhetett haza.
Azon gyerekek közül, akik a forgácsolás szakmát választva a győri Lukács Sándor vagy a Jedlik Ányos iskolában folytatják a tanulmányaikat és jelentkeznek hozzánk szakmai képzőhelyre, minden évben öt főt tudunk foglalkoztatni.
A korábbi tanulóink közül több fiatalt is foglalkoztatunk már főállású munkavállalóként, s mivel mi végeztük a felkészítésüket, így maximálisan meg is felelnek az elvárásainknak.
Remélhetőleg sikerült a húsz ifjúnak felkelteni a szakma szépsége iránt az érdeklődésüket és a későbbiekben, mint kollégákkal találkozhatunk Velük.

bővebben

Török Gépipari Kft

2017. március 03.

Downhill24

2017. január 08.
Hogyan készülnek a bringa felnik?

bővebben