Nachrichten - Török Gépipari Kft. - 3D, alkatrész, alkatrészgyártás, autoipar, berendezés, beszállító, bonyolult, CAD, CAM, CNC, egyedi, ellenőrző, esztergálás, fémipar, fémforgácsolás, fémmegmunkálás, fogazás, forgácsolás, fúrás, gép, gépelem, gépkereskedelem, gépkereskedés, gépgyártás, gépipar, gyártás, gyártmány, gyártósor, használtgép, hegesztés, improduktív, jármű, járműgyártás, járműipar, készülék, készülékgyártás, kooperáció, köszörülés, marás, megmunkálás, mérés, mérőlabor, minőség, minőségbiztosítás, munkaruházat, műanyag, összeállítás, precíz, precízió, sorozat, sorozatgyártás, szerelde, szerszám, szerszámgép, szerszámgépgyártás, szerszámgyártás, textilipar, technológia, tervezés

Wilkommen Török Maschinenbau GmbH.
webpage!

Nachrichten

Gyakornoki program 2017 - TÖRÖK GÉPIPARI KFT.

2017. május 19.
https://goo.gl/forms/zqqmGyb8apRkEAjc2

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2017. április 28.
Cégünknél lassan tradíció, hogy pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákcsoport érkezik hozzánk üzemlátogatásra.
Idén hetedik osztályosokat láttuk vendégül, a győri Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói közül.
A forgácsolás folyamatának bemutatása mellett az eloxáló üzemet is be tudtuk mutatni, amely nagy érdeklődést keltett a gyerekekben. Az üzem vezetője az eloxálás elméleti hátterének ismertetése után bemutatta a gyártósort, a gyártási folyamatot is.
Szintén hagyomány nálunk, hogy az üzemlátogatás végén egy játékos kvízt is rendezünk a gyerekeknek. Egy kérdéssort állítottunk össze, és akik figyelnek a nap folyamán és helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre (pl. mi a különbség az esztergályozás és a marás között, esetleg ki tud felsorolni legalább két kézi mérőeszközt?), azok a közelgő Húsvétra való tekintettel egy kedves kis eloxált alumínium nyuszi figurát kaptak ajándékba.
Mindenki aktívan közreműködött, így valamennyi látogató egy ilyen kedves kis figurával gazdagabban térhetett haza.
Azon gyerekek közül, akik a forgácsolás szakmát választva a győri Lukács Sándor vagy a Jedlik Ányos iskolában folytatják a tanulmányaikat és jelentkeznek hozzánk szakmai képzőhelyre, minden évben öt főt tudunk foglalkoztatni.
A korábbi tanulóink közül több fiatalt is foglalkoztatunk már főállású munkavállalóként, s mivel mi végeztük a felkészítésüket, így maximálisan meg is felelnek az elvárásainknak.
Remélhetőleg sikerült a húsz ifjúnak felkelteni a szakma szépsége iránt az érdeklődésüket és a későbbiekben, mint kollégákkal találkozhatunk Velük.

bővebben

Török Gépipari Kft

2017. március 03.

Downhill24

2017. január 08.
Hogyan készülnek a bringa felnik?

bővebben

Ezekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt - Szolgáltatók - autopro.hu - A magyar gépjárműgyártók és -beszállítók honlapja

2016. december 21.
Ezekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt!

Az ötvözetlen alumínium puha, csekély mechanikai jellemzőkkel bíró fém, melyet ötvözött formájában az ipar előszeretettel használ a kis sűrűségük és kedvező mechanikai tulajdonságaik miatt.

A Török Gépipari Kft. eloxálóüzemének vezetője, Szalma Sándor osztotta meg eloxálási tapasztalatait az Autopro Magazin hasábjain.

bővebben

Timeline Photos

2016. december 09.
TÉLI LEÁLLÁS ÉRTESÍTŐ

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy 2016-ban is hozzánk fordult gyártási és felületkezelési igényeivel, jövőre is szívesen állunk rendelkezésére!

Ezúton tájékoztatjuk év végi munkarendünkről:

2016. december 23. péntek 06.00-tól 2017. január 03. kedd 06.00-ig téli leállást tartunk.
Ezen időszak alatt gyártást és felületkezelést nem végzünk!

Utolsó felületkezelő nap: 2016.12.22. csütörtök.
Utolsó áruátvételi és árukiadási nap: 2016.12.22. csütörtök 06.00-14.00.
(A 2016. december 19. hétfő 14.00-ig beérkező árut tudjuk még idei átvétellel teljesíteni)

Első felületkezelő nap: 2017.01.03 kedd
Első áruátvételi nap: 2017.01.03 kedd 06.00-14.00

Kérjük, felületkezelési igényeiket a fentiek figyelembe vételével tervezzék!

bővebben

Török Gépipari Kft

2016. december 05.

Megválasztotta a küldöttgyűlés a kamara tisztségviselőit és országos küldötteit 2016-2020-ra | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2016. december 05.
Győr, 2016. október 6.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. október 5-én a kamara győri székházában tartotta tisztújító küldöttgyűlését. A megyei gazdasági önkormányzat küldöttei megválasztották az elnökséget, a bizottságokat és az országos küldötteket.

Cégünk, a Török Gépipari Kft. közvetlenül is érintett az új szervezetben. Ügyvezetőnket, Török József Bálintot az etikai bizottság elnökének választották meg.

Az új szervezeti felépítés:

Elnök Pintér-Péntek Imre
Általános alelnök Varga Szabolcs
Győri térségi alelnök Bauer László
M.magyaróvári térségi alelnök Pénzes László
Fertő-Rábaközi térségi alelnök Szakács Imre
Ipari tagozati alelnök Vörös Gyula
Kereskedelmi tagozati alelnök Hanczné Mező Edina
Kézműipari tagozati alelnök Dr. Lakatos István
Szolgáltatási tagozati alelnök Szabó László
Ipari tagozati elnökségi tag Szilasi Péter Tamás
Kereskedelmi tagozati elnökségi tag Molnár Albert
Kézműipari tagozati elnökségi tag Sántha András
Szolgáltatási tagozati elnökségi tag Szarvas Krisztina

Országos kamarai (MKIK) küldöttek:
Domonkos László
Gede Zsolt
Horváth Imre Tamásné
Kató Aladár
Mikóczi Tamás
Müller Sándor
Pintér-Péntek Imre
Szabó László
Varga Szabolcs
Vörös Gyula

Ellenőrző Bizottsági tagok:
Hatos Hajnalka
Horváth Imre Tamásné
Józsi Ottó
Lidvin Balázs
Pusztai Katalin
Miklósy Lajos
Mikóczi Tamás
Varga István

Etikai Bizottsági tagok:
Budavári László
Csalló Gábor
Dani Richárd
Dimitriu Achilleasné
Domonkos Balázs
Kaproncai Ferenc
Pintér Ferenc
Török József Bálint

A választás jelentősége:
A kereskedelmi és iparkamarák megyei szinten önállóan működő köztestületek, a „gazdaság önkormányzatai”. A kamara működését a küldöttgyűlés határozza meg, amelyet az önkéntes kamarai tagvállalkozások képviselőiből választhatják meg az adott megyei kamarához székhelyük és tevékenységük szerint tartozó vállalkozások vezetői. A négyévente újra választott küldöttgyűlés hozza meg a kamara működését meghatározó alapvető döntéseket. A küldöttgyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozik a kamara elnökének, alelnökeinek, elnökségi tagjainak, az ellenőrző bizottság tagjainak, az etikai bizottság tagjainak és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában képviselő úgynevezett országos küldötteknek a megválasztása.

Győr-Moson-Sopron megyében a kamarai Alapszabály alapján 71 küldöttet választanak. Az ipari tagozat 29, a kereskedelmi tagozat 16, a szolgáltatási tagozat 12, a kézműves tagozat pedig 14 küldöttet delegálhat a küldöttgyűlésbe. Ez a létszám a Győri, Mosonmagyaróvári és Fertő-Rábaközi térségek, azon belül is a tagozatok kamarai tagjainak gazdasági súlya alapján kerül kiszámításra.

A küldöttgyűlés közti időszakokban, az operatív irányítási kérdésekben az elnökség dönt.

A kamara képviseli a vállalkozók érdekeit és nagyon fontos, hogy a vállalkozók összefogjanak, s olyan képviselőket válasszanak, akik erre érdemesek és méltók.

A kamara Választási Bizottsága megállapította, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. évi választása a törvény és a kamara Alapszabálya előírásainak megfelelően történt mind az előkészületek mind a lebonyolítás tekintetében is.
A kamarai választás során megfelelő volt a gazdálkodó szervezetek érdeklődése.

A kamara új vezetése intenzív párbeszédet kíván folytatni a vállalkozásokkal, hogy ne csak a kamarának legyenek tagjai, hanem a vállalkozásoknak legyen kamarája, ahol hangjukat hallathatják, igényeiket kinyilváníthatják.

Forrás:
http://gymskik.hu/hu/gazdasag-hirei/cikkek/megvalasztotta-a-kuldottgyules-a-kamara-tisztsegviseloit-es-orszagos-kuldotteit-2016-2020-ra-94190

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2016. december 06.
Felújították a Jedlik tanműhelyét

Az új berendezéseket nem rakhatták be tanműhelyükbe, a több mint száz éves, olajos, összetöredezett beton padlóra, a közelmúltban viszont műgyanta borítást kaphatott.

A Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola még 2013-ban nyert pénzt arra, hogy beszerezhessen tíz eszterga- és egy marógépet. Az új berendezéseket nem rakhatták be tanműhelyükbe, a több mint száz éves, olajos, összetöredezett beton padlóra, a közelmúltban viszont műgyanta borítást kaphatott.

Ahhoz hasonlót, amilyen az autógyártó üzemekben is van. Az ehhez és a villanyszerelési munkákhoz két és fél millió forintra volt szükség.

Az intézmény mintegy húsz olyan cégtől kapott ennek az összegnek az összegyűjtéséhez támogatást, amely gépészeket is foglalkoztat. A napokban képviselőiket hívták meg a megújult tanműhely ünnepélyes átadására. Itt a hagyományos elven működő gépeken kell jól megtanulniuk a diákoknak a szükséges fogásokat, és természetesen azt is elsajátíthatják, hogy a munkafolyamatokat hogyan lehet számítógép révén irányítani. Keresett szakma a gépészeké.

S azt is érdemes megemlíteni, hogy az új padlóra a nyári szünidőben a Jedlik tanárai a szabadidejükben állították be a gépeket, még egy nyugdíjas kolléga is közreműködött ebben, Fábián András.

Forrás:
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/felujitottak_a_jedlik_tanmuhelyet/2455947/

bővebben

Török József: tökéletességre törekszünk az eloxálásban is - Szolgáltatók - autopro.hu - A magyar gépjárműgyártók és -beszállítók honlapja

2016. október 11.
http://autopro.hu/szolgaltatok/Torok-Jozsef-tokeletessegre-torekszunk-az-eloxalasban-is/20229/

bővebben