Hírek - Török Gépipari Kft. - 3D, alkatrész, alkatrészgyártás, autoipar, berendezés, beszállító, bonyolult, CAD, CAM, CNC, egyedi, ellenőrző, esztergálás, fémipar, fémforgácsolás, fémmegmunkálás, fogazás, forgácsolás, fúrás, gép, gépelem, gépkereskedelem, gépkereskedés, gépgyártás, gépipar, gyártás, gyártmány, gyártósor, használtgép, hegesztés, improduktív, jármű, járműgyártás, járműipar, készülék, készülékgyártás, kooperáció, köszörülés, marás, megmunkálás, mérés, mérőlabor, minőség, minőségbiztosítás, munkaruházat, műanyag, összeállítás, precíz, precízió, sorozat, sorozatgyártás, szerelde, szerszám, szerszámgép, szerszámgépgyártás, szerszámgyártás, textilipar, technológia, tervezés

Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

Gyakornoki program 2017 - TÖRÖK GÉPIPARI KFT.

2017. május 19.

Felhívás GYAKORNOKI PROGRAMBAN való részvételre

Végeztél a tanulmányaiddal és szeretnéd kamatoztatni a megszerzett tudásodat gyártástechnológia, CAD/CAM/CNC területén? Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár az egész karrieredet megalapozhatja. Szakmai fejlődés, képzések, izgalmas feladatok.

Ezek várnak rád, ha a Török Gépipari Kft. gyakornoki programját választod.


bővebben

Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulóinak látogatása

2017. április 28.


Cégünknél lassan tradíció, hogy pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákcsoport érkezik hozzánk üzemlátogatásra.
Idén hetedik osztályosokat láttuk vendégül, a győri Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói közül. A forgácsolás folyamatának bemutatása mellett az eloxáló üzemet is be tudtuk mutatni, amely nagy érdeklődést keltett a gyerekekben. Az üzem vezetője az eloxálás elméleti hátterének ismertetése után bemutatta a gyártósort, a gyártási folyamatot is.
bővebben

ÁLLÁSAJÁNLATOK - MŰSZAKVEZETŐ VEGYÉSZTECHNIKUS

2017. március 03.

Pályakezdő vagy? Érdekelnek a kihívások? Szeretnél a középiskola után egyből munkába állni és versenyképes bért keresni annak a lehetőségével, hogy munka mellett tovább képezd magad? Szívesen dolgoznál Magyarország egyik legújabb és legkorszerűbb alumínium felületkezelő üzemében?

Ha a fenti kérdésekre IGEN a válaszod, akkor ez az állás NEKED való!

Cégünk alumínium felületkezelő (ELOXÁLÓ) üzemének területére Műszakvezető vegyésztechnikus Munkatársat keres!

bővebben

Hogyan készülnek a bringa felnik?

2017. január 08.

Hogyan készülnek a bringa felnik?

Nézd meg, hogyan készül a bringák alu felnije!
Az alumínium profil hajlítása és összehegesztése után jön az eloxálás, ahol a natúr alumínium felületén 15-20 mikronos, porózus oxidréteget képeznek elektro-kémiai oxidációs eljárással (Az eloxálásról bővebben itt olvashatsz).


bővebben

Ezekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt - cikkünk az autopro.hu hasábjain

2016. december 21.
AutoproEzekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt!

Az ötvözetlen alumínium puha, csekély mechanikai jellemzőkkel bíró fém, melyet ötvözött formájában az ipar előszeretettel használ a kis sűrűségük és kedvező mechanikai tulajdonságaik miatt.

A Török Gépipari Kft. eloxálóüzemének vezetője, Szalma Sándor osztotta meg eloxálási tapasztalatait az Autopro Magazin hasábjain.

Cikkünk közvetlenül is letölthető pdf formátumban, IDE kattinva!

bővebben

Téli leállás értesítő

2016. december 09.

TÉLI LEÁLLÁS ÉRTESÍTŐ

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy 2016-ban is hozzánk fordult gyártási és felületkezelési igényeivel, jövőre is szívesen állunk rendelkezésére!

Ezúton tájékoztatjuk év végi munkarendünkről:
bővebben

Kamara által ajánlott vállalkozás 2017-ben is

2016. december 05.

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy vállalkozásunk, a Török Gépipari Kft. ismét elnyerte a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy használati jogát a következő 1 évre.

A nyertesek olyan megbízható, ajánlható vállalkozások, akik a szakmai értékelő bizottság döntése alapján jogosulttá válnak a tanúsító védjegy használatára.

bővebben

Kamarai választás 2016-2020-ra | GYMSKIK

2016. december 05.
ElnökségGyőr, 2016. október 6.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. október 5-én a kamara győri székházában tartotta tisztújító küldöttgyűlését. A megyei gazdasági önkormányzat küldöttei megválasztották az elnökséget, a bizottságokat és az országos küldötteket.

Cégünk, a Török Gépipari Kft. közvetlenül is érintett az új szervezetben.
Ügyvezetőnket, Török József Bálintot az etikai bizottság elnökének választották meg.
bővebben

Felújították a Jedlik tanműhelyét!

2016. december 06.
A felújított Jedlik tanműhelyFelújították a Jedlik tanműhelyét

Az új berendezéseket nem rakhatták be tanműhelyükbe, a több mint száz éves, olajos, összetöredezett beton padlóra, a közelmúltban viszont műgyanta borítást kaphatott.


bővebben

Török József: tökéletességre törekszünk az eloxálásban is - autopro.hu

2016. október 11.

TJBA győrújbaráti Török Gépipari Kft. legújabb zászlóshajója az eloxáló üzem, ahol modern, automata berendezésekkel dolgoznak. Mivel ez a sor teljesen automatizált, így elkerülik az emberi tényezők okozta hibalehetőségeket – mondta el az ügyvezető.

– Lassan negyvenéves a tavaly kisvállalkozás kategóriában Kisalföldi Presztízs díjat nyert cég. Az édesapa, Török József 1978ban váltotta ki vállalkozói igazolványát, és kezdte meg működését az egyszemélyes vállalkozás. Hogyan jutott el a textilipartól az autó- és elektronikaiparig a cég?