Hírek - Török Gépipari Kft. - 3D, alkatrész, alkatrészgyártás, autoipar, berendezés, beszállító, bonyolult, CAD, CAM, CNC, egyedi, ellenőrző, esztergálás, fémipar, fémforgácsolás, fémmegmunkálás, fogazás, forgácsolás, fúrás, gép, gépelem, gépkereskedelem, gépkereskedés, gépgyártás, gépipar, gyártás, gyártmány, gyártósor, használtgép, hegesztés, improduktív, jármű, járműgyártás, járműipar, készülék, készülékgyártás, kooperáció, köszörülés, marás, megmunkálás, mérés, mérőlabor, minőség, minőségbiztosítás, munkaruházat, műanyag, összeállítás, precíz, precízió, sorozat, sorozatgyártás, szerelde, szerszám, szerszámgép, szerszámgépgyártás, szerszámgyártás, textilipar, technológia, tervezés

Üdvözöljük Önt
a Török Gépipari Kft. oldalán!

Hírek

Kamara Által Ajánlott Vállalkozás 2018

2017. december 01.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 29.-én szervezte meg azt az ünnepséget, melyen a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy 2018. évi használatára feljogosító tanúsítványok kerültek átadásra.

Cégünk sikeresen újította meg ismét a védjegyét, így 2018-ban is jogosultá váltunk a használatára, amelyre nagyon büszkék vagyunk!

A rendezvényen egy új, különleges kiadvány is bemutatásra, átadásra került, mely a 2018. évi „Kamara által ajánlott vállalkozás”-okat tartalmazza.

Gratulálunk Mindenkinek!

bővebben

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! - fotók

2017. november 10.

Gratulálunk a 2017-es Kisalföldi Presztízs Díj tulajdonosainak!

Idén az év vállalkozása az Aquacomet Kft., az év nagyvállalkozása a Provertha Elektronik, az év vállalkozója dr. Kovács Péter (Darnóhús), az év gazdasági segítője Radek József (Palatia Nyomda és Kiadó) lett. A megyei iparkamara innovációs Ikarusz-díjával a Cég menedzser Kft.-t, a kamarai Presztízs-életműdíjjal pedig Kapronczai Ferencet, a Digitál technika Kft. tulajdonosát is merték el. 

Örömünkre szolgál, hogy az idei díjazottak között is több olyan vállalkozás és személy is van, akiket Partnereink és barátaink között tudhatunk!

További sok sikert, eredményes évet kívánunk! 
bővebben

Abu Dhabi - szakmák olimpiája 2017 – eredményes magyar versenyzés *****

2017. október 24.


Abu Dhabi - szakmák olimpiája 2017 – eredményes magyar versenyzés *****

A 44. WorldSkills magyar eredményei: Varga Ákos bronzérmet szerzett informatikai rendszerüzemeltető szakmában, valamint további 9 versenyszámban kiválósági érmet szereztek átlag feletti teljesítményükkel versenyzőink. A nemzet legjobbja címet Cseke Szabolcs festő versenyző érdemelte ki, a legtöbb megszerzett ponttal (733).

Magyarország így az 57 résztvevő ország közül az összes érempont alapján a 22., a top 25%- ban teljesítő versenyzők száma alapján pedig a 18. helyen végzett.


bővebben
bővebben

A Vehicle Experts Kft nyílt napján jártunk

2017. október 19.

A Vehicle Experts meghívására részt vettünk a cég nyílt napján, ahol megtekinthettük az általuk nagyszerűen felújított veterán autókat. A kiállított Porsche modelleken láthattuk a Török Gépipari Kft eloxáló üzemében felületkezelt alufelniket is.
bővebben

Digitálisan Felkészült Vállalkozás

2017. augusztus 02.

Cégünk sikeresen indult a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! projektben, így a "Digitálisan Felkészült Vállalkozás" cím birtokosai lettünk!

bővebben

Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter - Akkreditált Klaszter cím

2017. augusztus 02.

A Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter - melynek a Török Gépipari Kft. is tagja - elnyerte az Akkreditált Klaszter címet, melyhez ezúton is gratulálunk!bővebben

Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaság céglátogatás

2017. július 31.

Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaság céglátogatás

Immár több mint 16 éves a testvér települési kapcsolata a két községnek, hiszen 2000 júliusában Thorigné-Fouillard és Győrújbarát polgármesterei aláírták a testvér települési szerződést.

A cél kezdetben az egymás kultúrájának bemutatása volt, amely mára már a családok, települések, nemzetek közötti igaz barátságok kialakulását is eredményezte.

Idén a francia barátok látogattak el hozzánk, 2017.07.29-től 08.05-ig fognak eltölteni nálunk egy tartalmas hetet. A programok keretein belül a mai napon látogatást tettek az üzemünkben, ahol bemutattuk mind az alkatrészgyártási, mind a felületkezelési tevékenységeinket.

Köszönjük a látogatást!bővebben

ÁLLÁSAJÁNLAT - CNC ESZTERGA PROGRAMOZÓ

2017. július 27.

ÁLLÁSAJÁNLAT - CNC ESZTERGA PROGRAMOZÓ

A Török Gépipari Kft. közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik a magas hozzáadott értékű, egyedi, kis és közepes sorozatú forgácsolt alkatrészek gyártása területén. Minőségközpontú szemlélettel, ISO 9001-es minőség és ISO14001-es környezetirányítási rendszerrel, korszerű gépparkkal, valamint olyan új technológiák alkalmazásával, mint az 5 tengelyes CNC marás, CAD/CAM programozás, CNC huzal-szikraforgácsolás, hajtott szerszámos CNC esztergályozás, 3D-s CNC mérés, stb. tevékenykedünk.

Cégünk CNC eszterga programozó munkatársat keres kiemelt bérezéssel!

Bővebben

ELOXÁLÓ üzem nyári leállás értesítő - 2017.08.14 - 08.25

2017. július 27.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünk ELOXÁLÓ üzeme 2017. augusztus 14-től augusztus 25-ig nyári leállást tart.
Első munkakezdési nap: augusztus 28 hétfő.
FORGÁCSOLÓ üzemünk ezen időszak alatt is zavartalanul működik!

Üdvözlettel:
Török Gépipari Kft.

bővebben

Céges unoka érkezett!

2017. július 27.

2017.07.06-án 3.70kg-al és 54cm-el megszületett kollégánk, Nagy Ervin legifjabb kisunokája, Dominik. A babának és anyukájának jó egészséget, a papának pedig jó unokázást kívánunk!
bővebben