Welcome to Török Engineering Ltd
webpage!

Stiri

2019. március 29.

2018. december 17.

Photos from Török Gépipari Kft's post

2018. december 12.
A Török Gépipari Kft. győrújbaráti telephelyére FELÜLETKEZELŐ OPERÁTOR munkatársat keres, hosszú távra.
Bővebben:
http://www.cooperation.hu/content/?mid=83

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2018. december 12.
A Török Gépipari Kft. győrújbaráti telephelyére FELÜLETKEZELŐ MŰSZAKVEZETŐ munkatársat keres, hosszú távra.
Bővebben:
http://www.cooperation.hu/content/?mid=86

bővebben

2018. december 04.
A Török Gépipari Kft. győrújbaráti telephelyére VEGYÉSZMÉRNÖK / VEGYÉSZTECHNIKUS munkatársat keres, hosszú távra.
Bővebben:
http://www.cooperation.hu/content/?mid=79

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2018. november 22.
Kamara által ajánlott vállalkozás - Védjegy átadó ünnepség

GYMSKIK

bővebben

GYMSKIK

2018. november 22.
A Török Gépipari Kft. 2019-től is "Kamara Által Ajánlott Vállalkozás"!

bővebben

Photos from Török Gépipari Kft's post

2018. november 13.
Mesterlevél átadó ünnepség a GYMSKIK -ban

Cégünk két munkatársa, Nagy Ervin és Török József Bálint "mester" címet szerzett, melyhez ezúton is gratulálunk!

Fotó: GYMSKIK

bővebben

GYMSKIK

2018. november 13.

Photos from Török Gépipari Kft's post

2018. október 17.
A Török Gépipari Kft. fennállásának 40. évfordulóját ünnepelte.

Múlt hét végén ünnepelte a Török Gépipari Kft. alapításának 40. évfordulóját, amely Török József 1978-ban indított egyszemélyes vállalkozásából nőtte ki magát.

Az ünnepséget Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg. A személyes hangvételű beszédében visszanyúlt a régi kisiparos időkig, felelevenítette a május elsejei majálisok és a vándortáborok hangulatát, ahol a vendégek közül még gyerekként többen is részt vettek anno.
Köszöntőjében a családi vállalkozások nemzetgazdaságban betöltött szerepéről, illetve arról is beszélt, hogy miben tud segíteni a kamara a vállalkozásoknak, majd átnyújtotta a Kamara elismerő oklevelét.
Szalóki Géza, Győrújbarát polgármesterének kapcsolata a családdal szintén több évtizedes múltra tekint vissza. Köszöntőjében beszélt a múltról, mikor még a Szalóki-házaspár által alapított, nemzetközi szinten is elismert Csobolyó néptáncegyüttes első fellépő viseletei készültek Török Józsefné varrodájában. Beszélt a jelenről, a Baráti Hagyományőrző Egyesületről, melynek Török József az egyik alapító tagja. Végül a jövő is szóba került, hiszen hamarosan indul az Önkormányzat és ifj. Török József, a Tatanka Racing Team elnökhelyettesének közös projektje, egy kerékpáros park építése a településen.
A köszöntők sorát Dr. Lakatos István a Kamara Kézműipari Szakosztályának elnöke folytatta. Érdekes adatokat hallottunk Tőle többek között arról, hogy a világ össztermelésének 3/4-ét a családi vállalkozások termelik ki, ill. a tudásalapú társadalom kihívásairól, az új szakmai ismeretek folyamatos elsajátításának szükségéről. Ma, az Ipar 4.0 korában szinte minden iparágban informatikai ismeretekre van szüksége a vállalkozásoknak, aki erre nem készül fel időben, hamar lemaradhat.
A köszöntők sorát Horváth Szabolcs, a Professio Klaszter vezetője zárta. Elmondható, hogy a klaszter a régió egyik zászlóshajója a szakember-utánpótlás terén. Szabolcs méltatta a Kft. erőfeszítéseit a pályaorientáció, a duális szakképzés, az egyetemi FSH csapatok támogatása, összességében a forgácsoló szakma presztízsének növelése terén. Végül egy, a győri kézművesek által, tűzzománc technikával készített kézműves plakettet adott át a vezetőknek.

A program a családi vállalkozás tagjainak beszédével folytatódott.
A cég alapítója néhány mondatban az indíttatásáról beszélt, majd köszönetét fejezte ki a szüleinek, családtagjainak - kiemelve a felesége jelentőségét -, a barátainak, ill. a munkatársainak, partnereinek egyaránt.
Ifj. Török József, a vállalkozás jelenlegi vezetője szintén a köszönetét fejezte ki a barátok, családtagok felé.
Török Henrietta a nő, az anya - Török Józsefné – szerepét méltatta, aki mindig ott volt a nehéz időkben is és összetartotta a családot.
Ezt követően a megszólított is színpadra állt, aki a barátoknak intézte szavait. Most, hogy Ők, az alapítók már nem vesznek aktívan részt a cég mindennapjaiban, több idejük lesz Velük kikapcsolódni! :)

A vállalkozás díjazta a leghűségesebb kollégáit, Nagy Ervin 15 éves munkaviszony után, Blanár Sándor pedig 10 éves munkaviszony után, elismerő oklevelet vett át.

A program ünnepélyes része ezzel véget is ért, következtek az est sztárvendégei. Először a Grácia Hegedű Trió lépett fel, virtuóz előadása nagy sikert aratott. Nemkülönben Gájer Bálint, aki 2013-ban a dobogó másik fokán végzett a "The Voice" tehetségkutató magyarországi szériájának döntőjében.

A finom falatokról a Baráti Sarokház Étterem, az est további jó hangulatáról a Hello Kids együttes gondoskodott.

bővebben