Általános ismertető

Cégünk tősgyökeres győrújbaráti vállalkozás, amely közel 40 éve, 1978 óta gyarapítja régiónk ipari kultúráját. Folyamatos fejlődésünk során az egyszemélyes kisipari vállalkozásból mára egy korszerű, multinacionális cégek legmagasabb minőségi elvárásainak megfelelő szolgáltatójává nőttük ki magunkat, megőrizve a családi vállalkozás jellegét. Jelenleg is stabil működés mellett számos nemzetközi piaci lehetőségünk van olyan iparágakban, mint a gépipar és a különösen nagy kihívásokat támasztó alumínium felületkezelési szolgáltatások, amelyek minőségi színvonala a ma ismert legmagasabbak egyike.

A Török Gépipari Kft. a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy partnereit korrekten és rugalmasan szolgálja ki, a lehető legjobb minőségű termékeivel. Ehhez nem csak korszerű CNC forgácsoló gépparkkal, hanem magasan kvalifikált szakemberekkel is rendelkezünk.

A folyamatosan zavartalan és magas minőségű termékek gyártása és szolgáltatások nyújtása érdekében integrált ISO 9001-es minőség és ISO 14001-es környezetirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, mindezt a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett. Gyártási folyamatainkat termelésirányítási rendszerrel követjük nyomon.
Alkatrészeink ellenőrzését korszerű mérőszobában, 3D-s és egyéb mérőgépekkel, eszközökkel végezzük.

Legfőbb profilunk a magas hozzáadott értékű forgácsolt alkatrészek, szerszámok, mérő - ellenőrző készülékek és gépegységek gyártása, valamint új szolgáltatásként az alumínium felületkezelés, a védő-, színes- és a különösen nagy szakértelmet igénylő kemény eloxálás.

A Török Gépipari Kft. a hagyományokon nyugvó, korszerű technológiát ötvözi a magasan képzett szakemberek tudásával, hogy a jövőben is a megszokott színvonalon nyújtsa szolgáltatásait partnerei számára.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink körében üdvözölhetjük!

Letölthető rövid ismertető